Yhteistyökumppanit

AGAPE EUROPE

Agape Europe on kansainvälisen Campus Crusade for Christ -järjestön (CCC) länsieurooppalainen haara, joka toimii 21 Euroopan maassa. "Agape" -sana on kreikkaa ja tarkoittaa Jumalan rakkautta. Järjestö tekee yhteistyötä koko Kristuksen kirkon kanssa. 

www.agapeeurope.org

 

 

CAMPUS CRUSADE FOR CHRIST

Campus Crusade for Christ (CCC) on kansainvälinen tunnustustenvälinen evankelioimis- ja opetuslapseusjärjestö, joka toimii noin 190 maassa. Campus Crusade for Christ perustettiin 1951 Yhdysvalloissa. Vuonna 2012 Campus Crusade for Christin Yhdysvalloissa toimiva osa muutti viralliseksi nimekseen Cru.

www.cru.org

 

 

CHRISTDAY INTERNATIONAL

Baselissa 2004 järjestetyn suuren Kristus-päivän innoittaman syntynyt Kristus-päiväliikehdintä on levinnyt myös muihin maihin. Mission Europe on kansainvälisen Kristus-päiväliikkeen yhteistyökumppani.

www.christday.net

 

 

GLOBAL CHURCH MOVEMENTS (GCM)

GCM toimii yhteistyössä kirkkojen ja kristillisten järjestöjen kanssa tavoitteenaan lähetyskäskyn täyttäminen vahvistamalla kristillistä todistusta sekä edesauttamalla kristillisten yhteisöjen ja seurakuntien syntymistä ja leviämistä.

www.globalchurchmovements.org

 

 

GOOD CONNECTIONS (goCon)

Good Connections tarjoaa ihmisille mahdollisuuden tutustua Jeesukseen helposti ja nopeasti lähestyttävien oppimateriaalien kautta.

www.gocon.eu

 

 

KANSAN RAAMATTUSEURA (KRS)

Kansan Raamattuseuran Säätiö (KRS) on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Toimintamme kiteytyy sanoihin: Elämme armosta, kerromme Jeesuksesta. Kansan Raamattuseura aloitti toimintansa vuonna 1945.

www.kansanraamattuseura.fi

 

 

TURVAPAIKKA FINLAND RY

Turvapaikka Finland ry on Suomessa toimiva voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, minkä tarkoituksena on tukea Israelissa ja Lähi-Idän maissa erityisesti lasten- ja nuorten King's Kids -toimintaa sekä sitä kautta tapahtuvaa rauhankasvatustyötä. Myös pakolaistyö on osa työtä.

www.turvapaikkafin.fi

 

 

MISSION TUKI RY

Samanaikaisesti Mission Europen käynnistämisen kanssa 1991 perustettiin Suomeen yhteistyöjärjestöksi ja Mission Europen toiminnan tukemista varten Mission Tuki ry. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana Mission tuki ry on merkittävällä tavalla mahdollistanut Mission Europen evankelioimistyön eri puolilla Eurooppaa, Venäjää ja kotimaata.


Mission Europe

MISSION EUROPE e.V.
Postfach 1180
Bahnhofstrasse 19
79400 Kandern
GERMANY

EXECUTIVE DIRECTOR
Markku Happonen
+49 151 124 879 36
markku.happonen@agapeeurope.org
Skype markku79400

EVANGELIST
Ilkka Puhakka
+358 40 526 2708
ilup@sci.fi
Skype ilkkapuhakka123

COACH
Seppo Niemeläinen
+358 40 573 1155
sepponiemelainen@gmail.com
Skype seppon.

© Mission Europe - because Jesus is